سلام من ۱۱ هفته دو روز است که باردارم اوایل خستگی و بیزاری از غذا داشتم ولی الان اصلا حالت تهوع ندارم فقط کمر درد شدید دارم که میگیره و ول میکنه و ویار خاصی هم ندارم یعنی حوس چیز خاصی رو نمیکنم و میترسم بارداری خوبی رو پشت سر نزارم و دوسال ناباروری داشتم و یه بارددری شیمیایی آیا نداشتن حالت تهوع خوب نیست و داشتن کمر درد خطرناک است و تا الان هیچ حسی تو شکمم ندارم احساس میکنم باردار نیستم و شیاف پروژسترون هم به خطر لکه بینی خیلی کمی که یک روز داشتم دکتر تجویز کرد و مصرف میکنم و پهلوی سمت راستم هر از گاهی یه درد خفیف داره آیا مشکلی در بارداری من وجود داره و سونو هم در ۸ هفتگی انجام دادم و نرمال بود والان هم ۱۹ آبان  باید برای غربالگری برم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با توجه به شرح حال شما وضعیت شما نرمال است وجای نگرانی وجود ندارد این طور نیست که همه خانم های باردار علائم یکسانی داشته باشند موفق باشید