تحمل فوت پدر

سلام حدود یک هفته است که متاسفانه پدرم رو از دست دادم پدرم مرد خیلی خوب و مهربونی بودند و الان فوتش برامون خیلی غیر باور و غیرقابل تحمله مخصوصا برای مادرم که هیچ جوره نمی تونه تحمل کنه اصلا شرایط روحی خوبی ندارم و تحمل این شرایط برام سخته لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... خدا رحمت كنه پدرتونو . تسليت ميگم .. غم از دست دادن پدر كم نيست ولی روزهای اول سخت هستش و شما كم كم آروم ميشين و بهتره برای اينكه زودتر حالتون خوب بشه در روز دو سه بار به فضای سرسبز رفته و به طبيعت نزديكتر باشين يا اينكه سفر به جاهای سرسبز داشته باشيد و تمرينات ريلكسيشن رو انجام بدين سعی كنيد ورزش كنيد و در جمع انسان های مثبت بيشتر قرار بگيرين