مادرشوهر حسود

سلام. من 6 ماهه عقد کردم. منو همسرم بسیار به هم علاقه مندیم و خداروشکر هیچ مشکل اساسی نداریم. خانوادش هم خیلی بافرهنگ و تحصیل کرده هستن و رفتار خوبی باهام دارن. اما بعد از گذشت 6 ماه شکی که داشتم به یقین تبدیل شد. شوهر من خیلی شوخه گاهی به شوخی برای اذیت کردنم شوخی میکنه و یا مثلا گاهی سر یه مساله باهام مخالفت میکنه این مواقع مادرش خیلی پشتم میشه یعنی زمانی که همسرم طرفم نباشه خیلی طرفمه تا اینکه من یکبار به همسرم گفتم اینا جنبه ندارن تو پیششون شوخی نکن اینا جدی میگیرن. همسرم بهم توجه میکنه یا باهام بگو بخند داره مادرشوهرم به مرحله جنون میرسه چند روز پیش به همسرم زنگ زد اون جواب نداد منم زنگ زدم جواب نداد اما یه ربع بعد به گوشیم زنگ زد من گفتم مادرجون بیاین حرف بزنید گفت هرگز حالا که به گوشی تو زده به من نزده جواب نمیدم. اون لحظه دلم شکست. حسودی و بچه بازی تا چه حد. من بارها فهمیدم که زمانی باهام خوبه که شوهرم باهام مخالف باشه حتی به شوخی. من تنها کاری که کردم به همسرم انتقال ندادم تا بیخودی دامن نزنم و حواسم و تمرکزم رو گذاشتم سر روابط خودمون.ا زتون راهنمایی میخوام حد رابطه و نوع رابطه با این زن حسود و سیاه دل چیه؟ بخدا من تمام کار خونش رو میکنم پام رو حتی جلوش دراز نمیکنم همش هم احترام میزارم. ولی در مقابل داماد خانواده هیچ احترامی بهش نمیزاره ولی این مثل چی از اون میترسه و حساب میبره و همش مواظب رفتارشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

با توجه به اینکه شما و همسرتون هیچ مشکل اساسی با هم ندارید و خانواده‌ی همسرتون هم در کل، افراد بافرهنگی هستن، توصیه‌ی بنده به شما این هست که در خصوص رفتار مادر همسرتون زیاد دقت و حساسیت به خرج ندید. ما قادر به کنترل افکار و احساسات و رفتار دیگران نیستیم و فقط می‌تونیم نهایتا بر افکار و احساسات و رفتارها و برخوردهای خودمون تسلط داشته باشیم و یا در اونها تغییری ایجاد کنیم. حسادت دیگران به ما می‌تونه دلایل و ریشه‌های متعددی داشته باشه که در این مورد از ما کاری برنمیاد. اما اینکه به حسادت‌شون دامن نزنیم مساله‌ای‌ه که تحت کنترل خودمون هست. ضمن اینکه شما می‌تونید به جای حسود و سیاه‌دل دونستن مادر همسرتون، روی خصوصیات مثبت ایشون متمرکز بشید تا احساس بهتری رو تجربه کنید و در رابطه‌تون با ایشون ناراحتی کمتری رو احساس کنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون