اقدام به بارداری بعد از عکس رنگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من این ماه ماه هشتم اقدامم و این ماه روز نهم پریودم عکس رنگی گرفتم و مشکل نبود

الان که دو روز مونده به موعد پریودم ده تا مارک مختلف بی بی چک امتحان کردم و همه مثبت میشن به نظرتون من باردارم آزمایشم نرفتم هنوز میترسم منفی بشه هیچ داروییم مصرف نکردم که بگم بر اثر دارو مثبت میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم، اولا به نظر مياد كه شما هنوز در ليست خانمهای مبتلا به نازايی نيستيد چون يک سال زمان نياز هست تا اين مورد تاييد شود. در مورد سوالتون نتيجه بی بی چک با ادارار در اين زمان خيلی دقيق نيست. بهتره تست bhcg بدهيد.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون آزمایش دادم گفتن مشکوکه هفته بعد برم