سلام پسرم هشت ماه و دو هفته سن داره. یک شب تا صبح بی قرار بود و بعد دو روزه تب داره و بهش استامینوفن دادم. دکتر بردم گفتن شاید به خاطر نفخ و کولیک باشه و ملین دادن و آمپول هیوسین برای دردش. با توجه به اینکه تبش از دیروز ادامه داره چقدر احتمال عفونت ادراری هست؟ یا اینکه مربوط به دندونش هست. پسرم هنوز دندان در نیاورده و از سه ماهگی آب دهان داره و لثه هاش رو فشار میده.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

شیرخواران، تب دندان درآوردن آخرین تشخیص برای علت تب می‌باشد.

هر آبی را به دندان درآوردن نسبت ندهید.

در این سن تب حتما باید علتش با ویزیت یا آزمایش در صورت صلاحدید پزشک باید مشخص شود.

عدم رویش و ظاهر نشدن دندان در بچه ها تا ١٣ ماهگی طبیعی است. بعد از این سن عدم رویش دندان نیاز به بررسی دارد.

سعی کنید برای ویزیت کودکان علی الخصوص بچه های کوچکتر حتما به متخصص  کودکان مراجعه نمایید.قطعا نسخه ای که برای شیرخوار ٨ ماهه شما پیچیده شده، کار متخصص کودکان نبوده.