باسلام چند وقته بدن درد دارم و احساس کوفتگی؛ الان حدود دو هفته است خیلی شدید شده بعضی وقت ها قابل تحمل نیست؛ باید چکار کنم؟ اگه دارو گیاهی سراغ دارید لطف کنید معرفی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

فعاليت خاصی داشته ايد در اين دو هفته؟ آيا محل خوابتان يا تغذيه تان تغيير كرده؟

درد به چه صورت و بيشتر در كدام قسمت هاست؟

دردهای كلی در بدن ميتواند به علت كمبود ويتامين های خاصی مانند ويتامين های گروه B، يا D و يا حتی Ca كلسيم باشد

آيا شش ماه اخير آزمايش خون داده ايد و اين فاكتورها را بررسی كرده ايد؟

سعی كنيد مسكن نخوريد

روغن های گرم كننده مانند سياهدانه يا روغن زيتون در كم كردن درد های عضلانی كمک ميكند

دوش آب گرم

ورزش سبک در حد يک ربع پياده روی يا بيست دقيقه شنای ملايم كمک ميكند