دو سالی هست خود ارضایی میکنم چند ماهی هست خیلی کمتر شده ولی قبل پریود شدن فشار شهوت زیاد میشه انجام میدم از نظر روحی آشفته میشم دلم میخواد دیگه تکرار نکنم و این اثرات هم از بین بره. احساس گناه میکنم ولی بازم تکرار میشه حساسیت بدنم خیلی کم شده نسبت به قبل و تحریک خیلی سخت تر اتفاق می افته

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل شاغل و در حال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، خودارضایی در افراد مجرد زن و مرد عملیست که رایج است و به علت رفع نیاز جنسی زیاد اتفاق می افتد در خانمها خصوصا در روزهای خاصی از دوره ماهانه این نیاز بیشتر میشود، شاید ترک کامل آن ممکن نباشد، اما با کم کردن اوقات تنهایی، پرهیز از عوامل محرک مثل عکس و فیلم پ و ر ن، افزایش فعالیت جسمانی و ورزشی، کم کردن غذاهای افزایش دهنده میل جنسی مثل گرمی جات و... بتوان آن را کم تر کرد، شیوه و پوزیشن خودارضایی بایستی مدام تغییر کند تا به یک وضعیت خاص عادت نشود که بعدها در رابطه با همسر مشکل ایجاد شود.