رابطه مقعدی

4617 بازدید 1 تبادل تجربه

همسرم مدتی است که از من رابطه مقعدی میخواد چه باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، در صورتیکه واقعا تمایل به آن ندارید با خواسته ایشان موافقت نکنید، و اگر نگران درد، بیماری و مشکلات دیگری هستید می توانید در این زمینه آموزشهای لازم را از درمانگران یا مطالعه کسب کنید و با آگاهی به استقبال آن به شکل تنوع در رابطه جنسی و گهگاه بپردازید و نه بعنوان جایگزین رابطه واژینال.

گاه علت طرح چنین درخواستهایی از جانب مردان یکنواختی در رابطه جنسی معمول است، با همسر خود در این رابطه صحبت کنید و در پی غنا بخشیدن به رابطه تان باشید.

تجربه شما

اگر روش انجام دادن آن را د است با آرامش انجام دهید.

@nafesehkhnom

شما تو این زمینه تجربه ای دارید؟