سلام خسته نباشید من دو ماه پیش غربالگری دوم رو دادم که متصدی آزمایشگاه طبق سونو ان تی گفت ۱۶ هفته و ۳ روزته .بعد من طبق پریودی ۱۵ هفته و ۶ روز بودم فکر کنم .برای این آزمایش سن بارداری براساس چه چیزی مهمه آخه اگه ۱۶ هفته و سه روز باشم عدد آلفا پروتئین عالیه که ریسکام همه عالیه اما طبق پریود اگه مد نظر باشه عدد یکم بالا میشه به نظر شما این که خودشون با ان تی پیش رفتن درست بوده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز سن بارداری که پزشک معالج شما براساس تاریخ پریود و اندازه گیری و ارتفاع رحم  از روی شکم  انجام می دهد باید ملاک شما باشد نگران نباشید مشکلی در غربالگری جنین شما نبوده است موفق باشید