دانشگاه رفتن باوجود فرزند ده ماهه

سلام

من یک دختر ده ماهه دارم و خودم دانشجوی ترم پنج دانشگاه پیام نور هستم (بعد از ترم چهارم مرخصی بارداری گرفتم و بعد یکسال دوباره دارم ادامه میدم) بچه ام رو پیش مادرشوهرم میزارم . در هفته چهار روز کلاس دارم و هر دفعه حداقل چهار و پنج ساعت نیستم. وقتی که نیستم بچه ام غذاش رو میخوره و مشغول بازی کردن میشه فقط برای خوابیدن باید در بغل باشه تا بهش بدن و اگه اسم مامان بیاد گریه میکنه. سوالم اینکه در این سن بچه با نبود من مشکلی براش پیش میاد؟ خیلی عذاب وجدان دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
قطعا" اثراتش رو میذاره ولی اگر شرایط طوری هست که ناچارید، سعی کنید زمانهای دیگه جبران کنید.
خیلی باهم باشید و خیلی او رو در آغوش بگیرید.