بی احترامی در مشاجره

منو شوهرم تقریبا زندگی آرومی داریم با یه دختر ولی شوهرم وقت دعوا و مشاجره که میشه هر حرفی رو میزنه در یعنی بعد از به دنیا اومدن بچه این مشاجره ها بیشتر شده و حرف هایی که میزنه عذاب آورتره مثلا در همین آخرین دعوا به من گفت تو دشمن من هستی اگر از اول میدونستم اخلاقت اینه اصلا باهات ازدواج نمیکردم با توجه به اینکه بارداریم از طرف من ناخواسته بود بهش گفتم اگر پشیمون بودی پس چرا این بچه رو آوردی بهم گفت فکر نمیکردم کارمون به اینجا بکشه به من گفت خفه شو  همه اینا به خاطر این بود که بهم گفت کاری رو انجام بده من ندادم درسته منم کار اشتباه میکنم منم اخلاق اشتباهی دارم ولی دوست ندارم موقع دعوا این حرف ها زده بشه من گاهی به طلاق فکر میکنم ولی از طرفی این زندگی رو دوست دارم دوست ندارم بعد از پنج سال این زندگی رو خراب کنم به خاطر این زندگی خیلی چیزا رو از دست دادم دیگه خسته شدم مامانم اینا فکر میکنن چه شوهر خوبی گیر من اومده خبر از این زندگی ندارن از طرفی چون خواهرم هم زندگیش مشکل داره اصلا دوست ندارم یه غم دیگه تو زندگی مامانم اینا  زیاد بشه به نظر شما چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. قطعا شنیدن حرفهای تلخ از همسرت برات آزاردهنده و دردناکه. اطلاعات کمی در متن به من دادی. چند سوال در ذهنم ایجاد شد: آیا همسرت قبل از تولد بچه هم عصبی بودن؟ بعد از تولد بچه چه تغییری در رابطه رخ داده که لحن ایشون تلختر شده؟ آیا رفتار شما هم تغییری داشته و باعث برخورد متفاوتی در همسرت شده؟ مساله حاشیه ای خاصی اعم از مالی یا خانوادگی رخ نداده که وضعیت روحی همسرت رو تحت تاثیر قرار داده باشه؟ جایی گفتی همسر گفتن تو دشمن من هستی، آیا بدبین و شکاک به شما نبودن یا نشدن؟ رابطه زناشویی شما بعد از تولد فرزند کم نشده؟ معمولا چه اتفاقاتی باعث دعوا میشه؟ آیا میشه زمینه های شروع جنجال رو پیش بینی و حذف کنی؟ اگر همسر موافق باشن میتونن از طریق روانشناس مهارت کنترل خشم رو اموزش ببینن.