سلام خسته نباشید من دوماه زایمان کردم واز بس کارهام زیاد شده وقت سرخاروندنم ندارم شوهرم ناراحته که چرا رابطه جنسی کم شده و یا حتی نیست آخه شوهر من شب ها میاد خونه و برعکس بچه ما هم‌ شبها بیداره و غر میزنه منم مجبورم به بچه برسم که تو این رسیدگی همسر میخوابن

هر روز هم دلگیرتر میشن اصلا مغزم به یه کار و برنامه خوب نمیرسه لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، شرایط سخت شما قابل درک است، معمولا با تولد فرزند تا مدتها نظم و روال قبلی زندگی زوجین بهم می ریزد، در این شرایط برنامه ریزی صحیح، همکاری و درک متقابل بین زوجین، کمک گرفتن از اطرافیان و خود همسرتان و در صورت نبود نیروی کمکی استفاده از پرستار کودک ولو برای ساعتی جهت داشتن خلوتهای کوتاه با همسر و رفع خستگی واستفاده از مشاور قابل حل و فصل است، به هر حال این شرایط سنگین باید با تلاش دو طرف مدیریت شود، نه اینکه فشار زیادی روی دوش شما باشد.