مشکلات زناشویی

چند وقته تو ارتباط زناشویی مون دچار مشکل شدیم ایشون حالت نعوظ دارن اما کوتاه مدت حتی انقدی طول نمیکشه که دخول صورت بگیره یه ماهی میشه نزدیکی نداشتیم بخاطر این مشکل پنج شش ماه قبل هم اینجوری شده بودن اما بعدش خوب بود اما الان بازم شروع شد من اعصابم واقعا خرد میشه دعوام شده باهاش نا گفته نماند که مرد خیلی خوبیه من دوستش دارم اما وقتی که این مشکل براش بیش میاد ازش متنفر میشم مشکلمون چجوری حل میشه باید چیکار کنیم یه بارم آزمایش  اسپرم  داده بودن که سرعت حرکت اسپرم  کم بود

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
بروز ناگهانی اختلال نعوظ حین رابطه، اغلب ناشی از استرس فکری و خستگی جسمی و روحی است.
لازم است جهت معاینه و شروع درمان مناسب، مراجعه کنند به کلینیک.