باعرض سلام وخسته نباشید وقتتون بخیر عذرمیخوام من نمیتونم عکس بفرستم میخواستم این آزمایش  اسپرم رو چک کنید که آیا  با مصرف دارو اسپرم بهتر میشه یاخیر و یا فقط تنها راه آی وی اف هستش

                                                             1.00  (Semen volome(ml

Semen  PH  :7.80

sperm count:(mill/ml:6.82

Motile sperms  (%)22.50

Progressive sperm (%):22.50

normal morphology (%)60.00

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
در این آزمایش حجم مایع منی کم بوده، تعداد اسپرمها در هر سی سی منی کم بوده و همچنین حرکت اسپرمها مطلوب نیست.
برای قضاوت درمورد روش درمان مناسب ،لازم است جهت معاینه مراجعه کنند.