باسلام

من دختر دو ماه و هفت روزه ای دارم که شیر توی گلوش میپره

وقتایی که سینه رو از دهنش درمیارم بیرون شیر با فشار از سوراخهای سینه به بیرون میزنه خیلی هم تلاش کردم مثلا شیرمو دوشیدم بعد دادم یا به حالت نیمه نشسته شیر دادم از یک سینه شیر دادم که شیرم تنطیم شه ولی فایده نداشته فقط مواقعی که سروصدا میکنه سینه رو ازش جدا میکنم میزارم شیر بره بعدش بهش میدمش و اینکه مواقعی که دراز کشیده شیر میخوره گلوش نمیپره آیا دارویی هست که بخورم شیرم تنظیم شه یا بچه خودش به مرور زمان قورت دادنش بهتر میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

در صورت گرفتگی بینی، راه تنفسی مسدود است و هنگام شیردهی می توانید باعث پریدن شیر در گلو شود پس به این نکته توجه کنید. اگر سرعت خروج شیرتان زیاد است همانطور که گفتید ابتدا کمی شیر بدوشید سپس به کودک شیر دهید. شیر دوشیده شده را نیز با قاشق بدهید. با دست خودتان نیز نوک سینه را فشار دهید تا جریان شیر کندتر شود. با حجم کمتر و وعده های بیشتر شیر بدهید.

در صورت انجام این کارها و تداوم پریدن شیر در گلو، به پزشک مراجعه کنید.