فراموش نکردن گذشته همسر

سلام خیلی از لحاظ روحی داغونم چطور با ازدواج قبلی شوهرم و گذشتش کنار بیام ؟خیلی فکرمو درگیر کرده .مخصوصا اینکه اسم همسر قبلیش همیشه تو زندگیم هست بخاطر بچش. گاهی فکر میکنم برم جدا زندگی کنم دارم دیوونه میشم رفتار شوهرم خوبه باهام ولی حرف از زن قبلیش میشه بی تفاوته هیچ وقت ندیدم ازش بد بگه میگم شاید هنوز تو فکرشه. اه دارم از حرص و استرس میمیرم چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

عزیزم من متوجه نمیشم  اگر با ازدواج قبلی همسرتون مشکل داشتید چرا با کسی که یکبار ازدواج کرده ، ازدواج کردید!

این موضوع خیلی مهم و حیاتی چون شما اگر این موضوع رو به عنوان اتفاقی در گذشته همسرتون نپذیرید مدام فکر منفی خواهید کرد. و به  کوچکترین مسله ای برداشت اشتباه خواهید کرد مثل همین که میگید سکوت میکنه نسبت به همسرش نکنه داره بهش فکر میکنه ... و این موضوع  میتونه  به رابطه شما و همسرتون آسیب برسونه

دوست خوبم چند سوال مهم از خودتون بپرسید  و منطقی پاسخ بدید

اگر همسرتون از ازدواجش راضی بودند چرا باید جدا میشدند؟

آیا دلیل و مدرک قانع کننده ای دارید که ایشون از ازدواجشون با شما راضی نیستند و به فکر همسر قبلی شون هستند؟

و آیا غیر منطقی است یک زن و مرد به خاطر بچه ایی که وسط است و آنها والدین او محسوب میشوند گاهی حرفش در منزل باشه؟

به نظرم به خودتون کمک کنید حساسیت هاتون رو کم کنید چون با این رفتارها و احساسات منفی زندگی تون رو خراب میکنید .

به فکر خودتون باشید . به همسرتون عشق بدید و از زندگی تون لذت ببرید

و مهمتر از همه ذهن خوانی نکنید .

در این راستا می تونید به طور حضوری به روانشناس مراجعه کنید

                                                        موفق باشید