خسته شدن از زندگی و اقدام برای طلاق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 100 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام یک مدتی هست که دیگه صبرم لبریز شده از بداخلاقی ها از غر زدنهاش ،و فقط در فکر طلاقم اما تا اسم طلاق میارم دعوا راه میندازه و میگه الان خودم رو میکشم از این حرفا یه جورایی مانع میشه اما مهربونی بلد نیست فقط با دعوا، خودم هم جرئت ندارم برم اقدام کنم نمی‌دونم چیکار کنم لطفاً راهنمایی کنید

ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

بسياری از زوج ها به اشتباه تصور ميكنند همين كه قادر به تحول زندگی يكديگر نباشند و احساساتشان نسبت به هم  سرد شود،يعنی موعد زندگی مشترک شان به سر رسيد و ديگر وقت جدايی است .اما همان طور كه برای آغاز زندگی مشترک بايد به بلوغ فكری و پختگی برسيد برای طلاق  هم بايد از لحاظ روحی و روانی آمادگی پيدا كنيد.اقدام به طلاق بدون آمادگی مواجهه با پيامدهای آن ،موجب بروز جدايی های زود هنگام و نسنجيده ای ميشود كه زندگی طرفين را تا ساليان سال تحت الشعاع قرار خواهد داد .تصميم برای طلاق از جمله مهمترين تصميمات زندگی است كه ميتواند پيام های چند ساله يا مادام العمر به همراه داشته باشد .

دوست عزيز آيا تصميم تان برای طلاق ،يک تصميم منطقی و از روی خودآگاهی است يا يک تصميم  احساسی  و صرفا واكنشی ؟؟نيت تان از اقدام به طلاق چيست ؟؟آيا تمام تلاشتان را برای تغيير زندگی بهتر انجام داديد ؟شما سهمی در اين مسئله نداريد ؟

طلاق يعنی اينكه بايد بتوانيد از تمامی وابستگی های عاطفی به همسرتان دل بكنيد .يادتان باشد تصميمات احساسی دوام زيادی نخواهد داشت و راه حل مناسبی برای رفع مشكل اصلی نيستند .عده زيادی از افرادی كه از روی عصبانيت اقدام به طلاق ميكنند بسيار پشيمان ميشوند  .هرنيتی به جز خاتمه دادن به رابطه ،نشان دهنده عدم آگاهی كافی جهت اقدام به طلاق است .اگر با اين اميد قدم در مسير طلاق گذاشته ايد كه همسرتان در طول اين فرآيند به خودش بيايد و در رفتارش تغيير رويه بدهد سخت در اشتباهيد و دليل تان برای اقدام به طلاق موجه نيست .فراموش نكنيد كه طلاق نه قلب و نه ذهن طرف مقابل را تغيير ميدهد و نه قادر به جبران خطاهای گذشته اوست .تنها كاركرد طلاق ،خاتمه ازدواج است و به طرفين فرصت ميدهد كه تا زندگی جديدی برای خود تشكيل بدهند .آيا واقعا ديگر هيچ حسی به همسرتان نداريد ؟و راهی ديگر نداريد ؟

اگر ما رابطه  ناموفقی داريم ،بايد بينديشيم و ببينيم خود من چه ميتوانم انجام دهم ،براي هر تغييری در زندگی بهتره كه ابتدا از خودمون شروع كنيم ؟آيا راهی براي تغيير وضعيت نيست ؟بهتر است قبل از اقدام به هركاری حتما از مشاوره حضوری كمک بگيرد.

شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷

تجربه شما

سلام

من آدم مستقلی هستم

اعتماد به نفس خوبی هم دارم و به شدت رضايتمندم از زندگيم

چند سال پيش دچار استرس شدم ولی به شدت مقاومت كردم تا اين حس رو از خودم كه چند سالی بهش مبتلا بودم از خودم دور كنم تقريبا ٩٠ درصد هم موفق شدم به لطف خدای بزرگ.

ولی يكی از اون عوارضی كه از من خارج نشد اينكه نميتونم تنها سفر كنم تواناييش رو دارم ولی وقتی برم در جاده و حس كنم دسترسی به كسی ندارم به شدت دچار استرس حاد ميشم و همش ميترسم كه نكنه حتی سكته كنم  از اين شدت استرس ديوانه وار.

هرچی با خودم كلنجار ميرم اين حس رو محو كنم واقعا نميتونم.

چه تمريناتي لازمه كه بتونم اين ذهنيتو از خودم تغيير بدم