دور از دسترس بودن عشق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 133 بازدید 1 تبادل تجربه

من در تمامی روابطم نمی دونم چرا عاشق افرادی میشم که دور از دسترس هستن

حتی اگر خیلی ها با موقعیتهای عالی بهم پیشنهاد بدن دلم پیش کسی است که از دسترسم خارجه یا نمی بینمش یا متوجه ام نیست

اگر همون شخص بهم نزدیک بشه حس بدی پیدا میکنم و دوری میکنم

یا فردی که مدام بهم پیشنهاد داده و ابراز علاقه کرده دور بشه کم کم احساس میکنم دارم عاشقش میشم

البته ممکنه ریشه اش در بچگیم باشه مادرم همیشه ازم دوری میکرد و وقتی بهش نزدیک میشدم پسم میزد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزیز
به نکته خوبی اشاره کردید ما معمولا همون الگوی ارتباطی رو دربزرگسالی ادامه میدیم که در کودکی تجربه کردیم وچون شما با نزدیک شدن به مادرتون طرد میشید همچنان باور شما این هست که اگر به افراد نزدیک بشید پس زده خواهید شد بنابراین یک نوع احساس ناامنی به واسطه صمیمی شدن ونزدیک شدن به افراد رو حس میکنید درحالیکه این مساله مربوط به گذشته شماست ولزوما درمورد روابط فعلی شما صدق نمیکنه .متاسفانه بخاطر تجربیات ناخوشایندی که داشتید دچار نوعی ویروس شناختی به نام تعمیم افراطی شده اید بدین معنی که یک موقعیت رو به تمام موقعیت های زندگی تعمیم میدید درحالیکه مطمئنم شرایطی هم در زندگی شما بوده که به کسی نزدیک شدید وپس زده نشید پس لطفا با این ویروس فکری مقابله کنید وسعی کنید خودتون رو به افراد نزدیک وبا اونها صمیمی بشید البته پیشنهادم به شما اینکه مرحله به مرحله وآرام آرام صمیمیت ایجاد کنید ونه یکباره وبه خودتون بقبولونید که با دیگران ارتباط میگیرم ممکنه پذیرفته بشم وهمینطور ممکنه پس زده بشم .اینطور نگاه کردن به مساله باعث میشه کمی ازنکرانی شما دراین مورد کاسته بشه .
موفق باشید