کم شدن میل جنسی

سلام ، آيا راهى و دارويى براى كم شدن ميل جنسى خانمها هست؟ همسر من سرده و من واقعا دچار مشكل شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، باید به این مشکل به چشم بیماری و اختلال نگریست، و به شکل اساسی به دنبال درمان بود، آیا اگر همسرتان درد قلبی داشت دنبال رفع بیماری قلبی با داروی گیاهی و راهکار بودید یا معاینه و آزمایش و درمان اساسی؟ داروها در درمان بی میلی جنسی نقش بسیار ناچیزی دارند، کمبود میل جنسی دارای علل مختلفی است مثل بیماریهای جسمانی، کمبود های ویتامین و ریزمغذیها، مشکلات هورمونی، بیماریهای روحی روانی و استرسها، تاثیر داروها، مشکلات رابطه ای و عاطفی بین زوجین، کمبود مهارتهای زناشوئی و تکراری و یکنواختی در رابطه، عوامل مداخله کننده مثل حضور فرزند خردسال و...بنابراین باییتی ابتدا به بررسی پرداخت و سپس بر حسب علت، درمان مناسب انجام شود.