علت بالا بودن ریسک سندروم داون

سلام لطفا کمکم کنید من 14 هفته و شش روز باردارم. جواب ان تی ام 1.3بود دکترم گفت خوبه ولی آزمایشهام ریسک سندروم داون رو زده 1به 148 از هفته قبل که فهمیدم اینقد استرس گرفتم که خون لکه بینی پیدا کردم رفتم سونو چند روز پیش ببینم بچه ام ضربان قلبش میزنه یا نه گفت همه چیش خوبه فقط یک هماتوم مختصر 29 میلی پشت جفت هستش .حالا دکتر میگه هفته دیگه باید برم آمنیو نمیدونم چیکار کنم هم استرس زیاد دارم هم ای مشکل از یک طرف دیگه هم شکمم چاق و ضخیمه می ترسم کیسه آب رو پاره کنه .میشه راهنمایی کنید لطفا ای هفته است خواب و خوراک ندارم بخاطرش.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

باتوجه به عدد۱/۱۴۸،تنها راه تشخیص قطعی که آیا جنین مشکل دارد یا نه آمنیوسنتز است.

آمنیوسنتز ریسک مختصر سقط دارد و این ریسک به هرحال وجود دارد و اجتناب ناپذیر است. اما برای تشخیص چاره ای جز پذیرش احتمال سقط نیست.

در مواردی که فرد اصرار شدید برای تضمین عدم سقط دارد، ممکن است با مشاوره با متخصص پیشنهاد تست نیفتی داده شود که به جای آمنیوسنتز از خون مادر نمونه میگیرند و البته این تست دقت ۹۹ درصد دارد و تضمین سلامت جنین را ۱۰۰ درصد نمیدهد.