چنگ انداختن کودک

خانم شعبان پور عزیز تمام مواردی که فرمودید رو انجام دادم و متاسفانه اصلا هیچ نتیجه ایی نگرفتم در حدی که چه در عصبانیت و چه در بازی مدام تو صورتم چنگ میندازه و چند جای صورت و دستامو زخمی کرده .واقعا مستاصل شدم. خواهش میکنم راهکار دیگه ایی بهم بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ دوست عزیز هر آن‌چه که لازم بود در مطلب پیش به طور مفصل و نکته به نکته بیان شد. بار دیگر مطالب را با دقت بخوانید و مو به مو انجام دهید؛ ناامید نشوید؛ رفتارهای پرخاشگرانه یک‌شبه در فرزند شما شکل نگرفته و یک شبه هم بهبود نخواهد یافت. این فرآیند نیاز به صبر و حوصله و تلاش زیادی دارد. با انجام فعالیت‌هایی که عنوان شد اگر باز هم قادر به کنترل رفتار کودک دلبندتان نشدید حتماً از کمک یک روانشناس یا مشاور کودک متبحر به صورت حضوری استفاده کنید. پایدار و پیروز باشید.