عدم وزن گیری مناسب کودک

با سلام و احترام

دخترم 1 سالگی 6 و نیم کیلو بود به زور ماهی 50 گرم اضافه میکرد، بردمش پیش دکتر گوارش آزمایش چربی مدفوع و تست عرق نوشت و فکر کنم دکتر گفت مشکلی نداره. با این حال داروی کرئون واسش نوشت وزن گیریش به ماهی 300 رسید بعد از اون دوباره براش گرفتم و وزن گیریش عالی میشد در غیر این صورت هیچی الان هم که 4 سالشه باز یک دوره 2 ماهه بهش دادم ماهی 500 اضافه کرد. یعنی واقعا دختر من سوء جذب داره و نیاز به پیگیری و خوردن مداوم کرئون داره؟ شوهرم میگه این داروها عوارض داره. چیکار کنم؟ امکان رفتن پیش دکتر خودش رو ندارم خواهش میکنم، جوابمو بدین بدجور ذهنم درگیرشه. الان که 4 ساله هست وزنش 13 کیلو، با سپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

کودک شما به بررسی مجدد نیاز داره .. با توجه به داروی مصرفی به نظر میرسه کودک شما در هضم مواد غذایی دچار مشکل هست ..گاهی اوقات تا سنین نوجوانی این موضوع حل میشه ..گاهی اوقات بیشتر طول میکشه جهت اطمینان بایستی آزمایشات تکمیلی بیشتر انجام بشه و زیر نظر پزشکش باشید