دندانهای شیری سیاه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1310 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام پسرم یک سالشه ۱۲دندان داره که با قطره آهن سیاه شده چطور دندان هاشو پاک کنم سفید بشه اجازه مسواک زدن هم نمیده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.قطره آهن رو باید همراه با آب پرتقال یا گوجه فرنگی در حد یک قاشق مخلوط کنید و انتهای حلق کودک بریزید بعد هم با گاز نمدار استریل یا مسواک انگشتی دندانهاش رو تمیز کنین.حتما باید مسواک زدن رو برای کودکتون شروع کنین و چندبار که شما مصر به زدن مسواک باشید دیگه مقاومت نخواهد کرد البته که شما نباید تسلیم او بشید.سلامتش مهمتر از چند دقیقه گریه است.در ضمن برای سلامت دندانهاش باید مصرف شیر در هنگام خواب قطع بشه وگرنه دندانهاش به سرعت پوسیده خواهد شد.

تجربه شما

سلام.دخترم ۴ سالشه تقریبا بیشتر دندان هاش بر اثر قطره آهن سیاه شده خیلی مقاومت میکرد اجازه نمیداد بریزم ته گلوش حالا مرتب مسواک میزنه ولی فایده نداره این صحت داره که دندانهای آسیاب اگه خراب بشن دیگه دندان در نمیاد؟

سلام برای بچه هایی که دندون ندارن وقطره آهن میخورن آیانیازی هست که بعد از دادن قطره لثه رو پاک کنیم

سلام،خانم ببخشید پسرم 16 ماهشه شبا خیلی بیدار میشه واسه شیر به نظرتون  بایستی از شیر شب بگیرمش تا دندوناش خراب نشن؟