شکاک بودن و افکار منفی

سلام خسته نباشید من ۲۱ سالمه و نامزدم ۳۰ من ازدواج ناموفق داشتم که پر از دروغ و خیانت و کتک و ... بود شوهرم مرد خیلی خوبیه برام همه کار میکنه ولی من بدجور شکاکم وقتی گوشیشو جواب نمیده ناراحت میشم باهاش سرد رفتار میکنم همش فکر میکنم خیانت میکنه بهم یک روزی تنهام میزاره بهش تهمت میزنم میگم تو منو دوست نداری من همیشه اولویت آخر تو بودم و خیلی حرفای دیگه که خیلی ناراحتش میکنه خسته شدم احساس پوچی میکنم دوست دارم باهاش زندگی کنم ولی نمیتونم همش فکرای بد میکنم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. تفاوت زیادی بین احساس خیانت و اثبات خیانت هست. همینطور که گفتی حسهای منفی داری که ممکنه اصلا واقعی نباشن ولی به زبان اوردنشون میتونه همسرت رو ازرده کنه. تنها توصیه ای که میتونم بکنم این هست که به روانشناس مراجعه کن و گره های درونیت رو که محصول تجربیات ناخوشایند گذشته هستن برطرف کن تا خدای نکرده همسرت شروع به تلافی نکنه یا تصمیمات منفی نگیره.