داد زدن سر نوزاد ٦ماهه

با سلام

لطفا منو كمک كنيد دارم ديوانه ميشم. يک پسر ٦ماهه دارم خيلی اذيتم ميكنه. مدام ميخواد تــــو بغلم باشه و سر پا بگردونمش

وقتی بيداره آسايش ندارم

واسه خوابيدن بايد چند ساعت بغلش كنم تا شايد يكم بخوابه

كم آوردم

دست تنها هم هستم. كسی از خانوادم نزديكم نيست

گاهی خيلی عصبانيم ميكنه متاسفانه سرش داد ميزنم و خودم بعدش خيلی ناراحت ميشم

امشب از شدت عصبانيت فشارش دادم و انداختمش رو تخت

خيلی رفتار بدی دارم باهاش ولی دست خودم نيست

تــــو اين ٦ ماه از بچه داشتن جز سختی چيزی نديدم

حس ميكنم يک مادر خيلی بدم و همش ميگم كاش پسرم سهم يک مادر مهربون تر ميشد

از خودم متنفرم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
فریاد کشیدن و دادزدن سر کودک بر روی مغز و احساسات او تأثیر منفی می گذارد و باعث می شود اعتماد کودک نسبت به شما و جهان بیرون از بین برود و در بزرگسالی نمی تواند به دیگران اعتماد بکند. ۲سال ابتدای زندگی بسیار در شکل گیری شخصیت فرزند مؤثر است لذا توصیه می شود مادر رابطه محبت آمیز با نوزاد برقرار کند و در موقع شیردادن فرزندش را نوازش کند و ارتباط چشمی برقرار کند. رسیدگی به کودکتان در این دو سال باید در اولویت زندگی شما قرار بگیرد. هر روز ورزش کنید یا نوزادتان را در کالسکه بگذارید و ۳۰ دقیقه با هم به پیاده روی بروید. از غذاهای مقوی استفاده کنید تا انرژی لازم را داشته باشید. بهیچ عنوان کودک را روی تخت نیاندازید و دیگر این کار را تکرار نکنید چون ممکن است کودک آسیب جبران ناپذیر ببیند. شما هم می توانید مادر مهربانی باشید فقط کمی صبورتر باشید و خونسردی خودتان را حفظ کنید یک باغبان برای پرورش بوته گل سرش داد نمی زند بلکه به نیازهای بوته توجه می کند تا بوته گل دهد شما نیز باید به نیازهای جسمی و روانی کودکتان توجه کنید و با او با آرامش رفتار کنید و او را از عشق و محبت خود لبریز نمایید چون در این دوران رسیدگی مادر به نیازهای کودک و عشق و حضور او کنار فرزندش از اهمیت خاصی برخوردار است لذا به مادران شاغل مرخصی پس از زایمان می دهند تا کودک از نسیم مهر مادری بهره ببرد. با مادران دیگر تبادل نظر داشته باشید ببینید آنها چگونه شبها کودکشان را می خوابانند یا هنگامی که فرزندشان گریه و بی تابی می کند چه می کنند؟ آرامش شما ارتباط مستقیمی با آرامش کودک دارد.خود و کو دکتان را دوست داشته باشید و از لحظه لحظه کودکی فرزندتان لذت ببرید. اگر احساستان تغییری نکرد حتما برای دریافت داروی افسردگی به روانپزشک مراجعه کنید. موفق باشید.