سلام من سندرم هایپر موبیلیتی دارم و این که بچه که بودم یبار زانوهام در رفتن در حال حاضر که ده سال ازش گذشته هنوز لق لقیشم به این صورته که از سمت داخل زانو که به کشکک هل بدی خیلی راحت میره بیرون سه تا دکتر تا الان بهم پیشنهاد جراحی دادن میخواستم بدونم این مشکل با ورزش ممکنه حل بشه؟ یا بخاطر همون هایپرموبیلیتی جراحی حتما لازمه تا مشکل قطعی رفع بشه؟و این که این جراحی تا چه حد موفقیت امیزه و محدودیتای بعدش چیه؟مثلا ممکنه راه رفتن دچار مشکل بشه؟عذر میخوام طولانی شد من سمت راست بالای کمرم یه احساس تیزی دارم ممکنه بخاطر لغزیدن مهره ها باشه؟ با تمرین دراز نشست شروع شد. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
در خصوص هایپر موبیلیتی ورزش درمانی با رویکرد تمرینات ثبات دهنده بسیار کمک کننده می تواند باشد و بنظر بنده فعلا جراحی انجام ندهید و چند ماه زیر نظر متخصص کارهای تمرین درمانی انجام دهید.
در خصوص درد کمرتان نیز تمرین دراز و نشست را سریعا متوقف نموده و به یک متخصص ستون فقرات مراجعه نمایید.
موفق باشید