همسرم ابراز محبت نمی کند

سلام. شوهرم خیلی آدم خوب و کاری و معتمد و منطقیه ولی خیلی جدیه همش سر کاره و فقط جمعه ها برای با هم بودن وقت داریم و برای تفریح اما اونقد جدی حتی تو تفریحات. تا من حرف نزنم باهام حرف نمیزنه تا بخوام یک کار هیجان انگیزی بکنم میگه شورشو در نیار و از این حرفا . و ابراز محبتشم خیلی کم و ناچیزه. نمیدونم واقعا چیکار کنم.خیلی هم بهش گفتم نیازهام و انتظاراتمو ولی.... واقعا نمیدونم چیکار کنم.؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
این رفتارها نشان از تفاوتهای فردی بین زوجین است که بخاطر سبک فرزند پروری افراد و شخصیتشان متفاوت است
اگر در مورد انتظاراتتان صحبت کردید و نتیجه ای ندید از ایشان بخواهید که به مشاور مراجعه کنید
ابراز محبتتان را داشته باشید دلسرد نشوید در کارگاههای ارتباط موثر شرکت کنید
برای حل این مشکل بهتراست به زوج درمان مراجعه کنید