شوهر من اخلاقای خوب زیاد داره ولی خیلی آدم حساسیه

مخصوصا رو خانواده من

همه باید مواظب باشن یک حرفی بزنن که به ایشون برنخوره البته اکثر حرفا بهشون برمیخوره

از وقتی بچم به دنیا اومده بدترم شده هی میگه چرا اینقد بچه رو بغل میکنن حالا خانواده من همش هفته ای یکبار بچه رو در حد سه یا چهار ساعت میبینن

خیلی وقتا درمونده میشم دلم نمیخواد خانوادمو ناراحت کنم ولی اینقدر دیگه بهشون گفتم این کارو نکنین اون کارو نکنین بهشون برمیخوره خیلی ناراحت میشن

تو رو خدا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... در حال حاضر صاحب اختيار فرزندتون شما و همسرتون هستين و خانواده شما نبايد تو كارا و مراقبت از بچه خيلی دخالت كنن... اولويت اول با همسر و فرزندتون هست يا كمتر برين اونجا و يا اينكه اگه امكانش براتون وجود داره بعضی تايمها تنها اونجا باشين ... مدل حرف زدن خيلی مهم هست... امكان نداره كسی با احترام و با محبت و با كلام قشنگ با كسی حرف بزنه و اون شخص  ناراحت بشه... مدل حرف زدن خودتون و خانواده تون رو محبتي بكنيد بهتر ميشه

تجربه شما

سلام لطفا منو هم راهنمایی کنید. همسر من مرد فوق العاده مهربونیه ولی کافیه که عصبی بشه. من به خاطر بارداریم منزل مادرم هستم چون نیاز به استراحت دارم و همسرم هفته ای چند بار میاد پیشم ولی از هفته پیش به خاطر یه سوتفاهم از برادرم ناراحت شد و کلی حرفای ناپسند به خودمو خانوادم بهم زد هرچی ازش عذرخواهی میکنم و پیامکای محبت آمیز میفرستم اصلا توجهی نمیکنه و فقط  گفت که بخشیدمت ولی من از دوریش خیلی اذیت میشم من الحمدلله بعد ۸ سال باردار شدم اصلا طاقت ندارم بهم کم محلی کنه و بی محبتی. از اول هر وقت عصبی میشد به منو خانوادم فحش و ناسزا میداد ولی فقط من میشنوم و نمیزارم به گوش خانوادم برسه. من از حرف زدن باهاش میترسم چون از عصبانیت و فریاداش میترسم. خواهش میکنم کمکم کنید چی کار کنم