با سلام . چرا ما هر وقت میخواهیم پریود بشیم اینقدر حس منفی و نومیدی را تجربه کنیم؟ مجبوریم یا می توان دارویی استفاده کرد که حال مون بهتر باشد؟ من چون از یک هفته قبل لک بینی دارم بسیار حال روحی ام بد میشه. تا اینکه پریود بشم و حالم خوب شود. به محض پریود شدن حال روحی ام خوب میشه.

لطفا توضیح مفیدی بفرمایید.

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

به دلیل تغییرات هورمونی این اتفاق میوفتد اگر مشکلتان همیشگی است احتمالا دچار ملال قاعدگی یا سندروم پیش از قاعدگی هستید که باید بیشتر بررسی و درمان لازم را بگیرید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش