سلام من روز هشتادم بارداریمم امروز کمر درد بسیار شدید دارم طوریکه راه میرم یا دراز میکشم هم درد میگیره و همینطور کمی دلم احساس میکنم مثله درد پریودی هستش میترسم بعد سابقه دیسک کمر مهره ۳و ۵ دارم ولی هیچ کاری هم انجام ندادم ممنون میشم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

از نظر عفونتها چک شوید. بهتر است با یک متخصص ارتوپد مشورت کنید و توصیه های لازم را دریافت کنید.‌ ورزشهای مخصوص این دوران را انجام دهید و مراقب افزایش وزن و نوع رژیم غذاییتان باشید. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش