با سلام کودک من 19 ماهشه و چندتا کلمه بیشتر نمیگه البته چون من کتاب زیاد براش میخونم بصورت آهنگین کتاب میخونه با زبان خودش ولی کلمه نمیگه به نظر شما عجیبه و باید به گفتار درمانی مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام

در واقع میگید که کودکتون آهنگین حرف میزنه ولی بی معنی هستش در بیشتر مواقع‌...به این مدل صحبت کردن آهنگین ولی بی معنی جارگون گفته میشه و در سن  نه تا یازده ماهگی  طبیعیه اما بعد از دوازده ماهگی ما انتظار داریم تعداد کلمات بیشتر بشه مثلا برای کودک شما حداقل بیست تا سی کلمه انتظار داریم بگه.

بله برای ارزیابی بیشتر زبانی بهتر هست به گفتاردرمانی مراجعه کنید و اگر کودک شما جارگون داره احتمالا متوجه میزان زیادی از داستانی که شما میخونید نمیشه خصوصا اگه داستان رو با جملات طولانی (بیشتر از سه کلمه)براش تعریف کنید