همسر پرتوقع

سلام.من و همسرم همدیگرو دوست داریم اما شوهر من همیشه انتظار توجه و محبت از من و خانوادم داره خیلی دهن بینه اگه کسی بگه مادر خانومم اینکارو کرد سریعا با من بد میشه . سرما خورده بود کلی داد زد چرا سوپ نپختی آخه من فکر نمیکردم زیاد باشه زنگ زدم گفت خوبم الان ده روزه قهریم .خستم کرده همیشه میگه چای و میوه همیشه به وقت نهار و شامم به وقت باشه و گرنه... میگه من بیرون کار میکنم منت کار و پول میزاره پس من چی منم تو خونه زحمت میکشم اصلا به چشمش نمیاد الانم قهریم ظرف غذایی که میخوره همونجا میزاره اصلا هیچکاری نمیکنه تو خونه فقط میگه خستم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل مربی ورزش وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
همیشه به توقع نباید با دید منفی نگریست. گاهی توقع همسر توقعی بجاست. بر زن و شوهر واجب است که نیازهای یکدیگر را بشناسند و به آن توجه کنند. بهتر است که بدانید که چه چیز مورد پسند و خوشایند همسرتان است و چه چیز ناخوشایندش است! گاهی برای دانستن این مهم، لازم است مستقیما وارد عمل شوید و از او سوال کنید که از چه چیز خوشش می آید و از چه چیز متنفر است؟! با این کار شما می توانید رگ خواب همسرتان را بدست بیاورید و بر حسب شرایط روحی او وارد عمل شوید. البته هرگز از خودتان غافل نشوید. بهتر است به نیازها و خواسته های خود نیز توجه داشته باشید و تا جایی که به شما آسیب نرسد برای جلب توجه و علاقه همسرتان، آنچه را که دوست دارد، انجام دهید و از شادی و لذت بردن او، شما نیز شاد و خرسند شوید آرامش بعد از طوفان، فرصت مغتنمی است که با همسرتان راجع به بهانه های حل نشده صحبت کنید. موفق باشید.