دیدن فیلم های مستهجن موقع رابطه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 564 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید یک موضوعی خیلی منو اذیت میکنه.من ۲ ساله ازدواج کردم تو این دو سال چند دفعه دیدم که همسرم فیلم مستهجن میبینه واسه اینکه تنها نبینه بهش گفتم بیا با هم ببینیم ولی هر دفعه که می بینیم من خیلی اذیت میشم خیلی به اونا توجه میکنه.اولویت خودشه تو رابطه. بیشترم دعوامون میشه انقدر که من بعدش غر میزنم. اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین واسه اینکه با من تحریک نمیشه فقط با اونا میشه چیکار کنم کمکم کنین لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
هر چند دیدن فیلم های پورن عملی غیر اخلاقی است اما انجام این کار را از سوی همسرتان به منزله کم توجهی به خودتان و یا بی میلی نسبت به خودتان تلقی نکنید .
بسیاری از موارد دیدن فیلم های پورن در آقایان نشانه تنوع طلبی جنسی و نیز عادت است و نه صرفا بی توجهی به همسر و یا بی میلی به همسر خود .
در صورت تمایل همسر به درمان ، می توانید به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .

تجربه شما

ممنون دکتر