افزایش میل جنسی با گیاه دارویی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2285 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام میخواستم بدونم به شوهرم چه گیاه دارویی بدم که میلش به رابطه بیشتر بشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، از این مسیر راه به جایی نخواهید برد، عوامل تغذیه ای، ویتامینها و ریز مغذیها نقش ناچیزی در تقویت میل جنسی زنان و مردان دارند، عواملی که به این مشکل مربوط اند بسیار متنوع و زیاد هستند، بایستی همراه همسر محترمتان به درمانگر جنسی مراجعه فرمایید، قطره گل سرخ را می توان از داروخانه تهیه کرد، از زعفران، زنجبیل، دارچین بیشتر استفاده کنید.

تجربه شما

سلام

چیزهای با طبع گرم زنجیل و دارچین موثر است اگر گیاه جنسینگ هم بدی خیلی خوب جواب میده.