تفسیر سونوگرافی ان تی

سلام من هفته ۱۲ رفتم برای سونو nt Nt1.46mm بود تیغه بینی دیده نشد و تریزومی ۲۱ هم ریسکش ۱به ۸۱۰ نوشته شده T18 و t13 جزء ریسک پایین بودن و مشکلی نبود دکتر برام غربالگری مرحله دوم رو نوشته امروز انجام دادم امروز دقیقا ۱۵ هفته کامل و ۳روزمه خیلی نگرانم برای ۱۹ آبان هم سونوگرافی آنومالی رو باید انجام بدم بنظرتون بچم مشکلی داره؟😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

برای تشخیص باید منتظر جواب آزمایش بمانید. البته بهتر بود آزمایش نیفتی را انجام میدادید.

در کل خیلی از مواردی که جوابها مشکوک می آید، ناشی از خطای آزمایش هست و جنین سالم است. نگران نباشید