با عرض سلام دخترم یک سال ونیم سن دارد و دوازده کیلو هست.بسیار ضعیف از نظر جسمی هست.با رفتن به مکان های عمومی فورا مریض میشود.با پزشک مشورت کردم برای دادن مکمل تا شاید وضعیت تغذیه اش بهتر شود.پزشک شربت اسماویت رو توصیه کرد.ولی من هم اسماویت و هم سندرس را امتحان کردم،تاثیر نداشته.به نظر شما شربت استوکر را می تونم امتحان کنم.بسته به وزنش چه میزانو استفاده کنم.ممنون می شم راهنماییم کنید.
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی وزن کوچولوتون خوبه شربت استئوکر ارتباطی به ضعف جسمانی نداره و بهتره بدون تجویز استفاده نکنید