داروهای اعصاب و ترس از تنهایی

سلام خسته نباشید. خانم 30ساله ای که به مدت یک ماهی هست زایمان طبیعی داشتن بعد از زایمان سرگیجه و تاری دید و احساس گزگز و بی حسی در دست ها و پاها دارند آزمایش کامل هم دادند مشکلی نداشتند خیلی کم کم خونی داشتند که دارو گرفتن ولی با این حال این حالتها رو دارند البته این خانم در اوایل بارداری مادر خود را از دست دادند و در طول این 9 ماه ناراحتی و نگرانی زیاد داشتند سی تی اسکن و نوار مغز هم انجام دادند طبیعی بوده پزشک اعصاب بهش داروهای اعصاب دادند با مصرف آنها گاهی اوقات بیخیال نوزاد میشه و دوست ندارد مثلا آروغ نوزاد را بگیرد یا بغل کند،از تنهایی هراس دارد و احساس میکنه نمیتونه کاری انجام دهد،شما چه راهکارهایی دارید که این خانم به روال زندگی خود برگردد؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید چون شهرستان هستند

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، ایشون مبتلا به افسردگی هستند، افسردگی یک بیماری است، دنبال راهکار نباشید، دنبال درمان مناسب باشید، تنها کاری که از دست اطرافیان بر می آید حمایت و حضور در کنار ایشان است و کمک در امور خانه و بچه داری.درمان دارویی مناسب تحت نظر روانپزشک و شروع رواندرمانی حتما توصیه میشود.