درمان پر مویی در زنان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 112 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام بعد از کیست تخمدان دچار پرمویی شدم برای کاهش میل جنسیم و کاهش پرموییم آیا قرص سیپروترون استات موثره؟باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

باید آزمایش هورمونی بدهید تا معلوم شود واقعا علت پرمویی ،هورمونی است. و اگر اینطور باشد،این قرص تاحدودی موثر است و باید داروی دیگری هم اضافه شود.

میل جنسی ارتباطی به این دارو ندارد.

تجربه شما

آزمایش هورمونی ربطی به تجرد یا تاهل ندارد!هرگاه علایمی از مشکل هورمونی باشد انجام آن الزامی است.شما هم علایم ریزش موی سر و موهای زائد را با خانواده مطرح کنید و آزمایش بدهید.بدون آزمایش هیچ نظری نمیتوان داد

علاوه بر اینها ریزش مو هم دارم و جلوی سرم تقریبا داره طاس میشه نه خیلی و زیرچونه و اطراف سینه و زیر نافمم موهای زائد و تقریبا ضخیم دارم و میل جنسی بالایی پیداکردم ممکنه هورمونی باشه؟ و با چه قرصی درمان میشه چون مجردم امکان آزمایش هورمون ندارم چون نمیتونم باخانواده ام درمیون بزارم