طول سرويكس مناسب در بارداری

با سلام

طول سرويكس من در هفته ١٢ بارداری ٣٤ ميليمتر بود و در سونو هفته ١٨  به ٣٠ ميليمتر كاهش يافته، دكترم برای دو هفته آينده مجددا برام سونو نوشته

در اين دو هفته چه كارهايي مناسب هست كه انجام بدم؟

البته سابقه سقط يا زايمان زودرس ندارم

از ابتدای حاملگی هم لكه بينی يا خونريزی نداشتم

فقط گاهی واژنم تير ميكشه

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

شما کار خاصی نباید بکنید!در واقع فرد باردار خودش نمیتواند اقدامی بکند که طول سرویکسش کوتاه یا بلند شود!

اساسا در حاملگی شکم اول و بی مشکل نیاز به اندازه گیری طول سرویکس نیست، چون ارزش زیادی در تصمیم گیریها ندارد. از طرفی مهارت فرد انجام دهنده بسیار در گزارش اعداد مختلف تاثیر دارد.

سرویکس زیر ۲۶ کوتاه محسوب میشود