پانیک و قرص سرترالین

سلام من دختری 24 ساله هستم به خاطر 6 ماه استرس های کاری زیادی که داشتم دچار حمله پانیک شدم . و بعد از اون چند هفته دچار تنگی نفس و بعد از اون دردهای قلب و بعد درد معده و بعد بی حسی دست ها تا مچ رو احساس کردم . آزمایش خون دادم گفتن شاید تیروئیدم مشکل داشته باشه که خدا رو شکر تنظیم بود . اکو و نوار قلب دادم که گفتن نوار خوبه و اکو هم دریچه میترال قلبت مادر زادی شله ولی نارسایی نداری .

قرص پراپرونولول 10 تجویز کردن که متاسفانه انقدر ضربان قلبم با مصرفش کند میشد قطعش کردم . و بعد به روان پزشک مراجعه کردم و برام قرص سرترالین 50 نوشتن چون دچار بدخوابی هم شده بودم آلپرازولام هم نوشتن . و گفتن تا 6 ماه باید مصرف کنم

حالا چند تا سوال دارم : یکی اینکه مصرف قرص سرترالین تا چه مدت پوکی استخوان میاره ؟ من اصلا دوست ندارم دچار پوکی استخوان بشم

دوم اینکه چه مدت طول میکشه که من خوب بشم ؟ آیا امکان بازگشت حملات پانیک وجود داره  ؟ ( خود حمله پانیک فقط 5 یا 6 بار رخ داد . پانیک شبانه هم دو بار )

سوم اینکه در زمان پریودی میتونم این قرص ها رو مصرف کنم ؟ خللی ایجاد نمیکنه ؟

ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام سرترالین برای درمان شما مناسب است عارضه پوکی استخوان ربطی به این دارو ندارد بنابراین می توانید تا زمانی که پزشکتون صلاح میداند مصرف کنید در زمان پریود هم قابل مصرف است