سلام .من تو هفته 29 وارد شدم . سر کلاژ هستم و شکم اول دو قلو رو تو 18 هفتگی به دلیل نارسایی از دست دادم . واقعا نمیدونم خوردن عسل و زرشک و زعفران.....تا کی منع داره؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید هیچ ماده غذایی صد در صد در دوران بارداری ممنوع نیست مصرف مقدار کم از زعفران یا زرشک در غذا منعی ندارد عسل نیز ماده غذایی مقوی و مغذی است که مصرف آن در دوران بارداری منعی ندارد موفق باشید.