دوست نداشتن دختر همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 168 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من 26 سالمه و الان باردارم. 5 ساله با آقایی که از ازدواج قبلیش یک دختر 4 ساله داشت ازدواج کردم. الان اون دختر 9 ساله است و از ابتدا پیش ما زندگی میکرد. ولی در هفته دو سه روز میره پیش مادرشوهرم و مادرشوهرم خیلی حواسش به این دختر هست و خیلی دوستش داره. ولی متأسفانه من هرکاری میکنم نمیتونم این دختر رو دوست داشته باشم. و بیشتر این حسم به خاطر این هست که مادرشوهرم و همسرم کاری کردن که من هرحرفی به این دختر میزنم اون میره این حرف و به اونا میگه و من همش احساس میکنم انگار یه گزارشگر در خونه هست و وقتی بهش حرفی میزنم گوش نمیده و اذیت میکنه. واقعا دیگه خسته شدم از این وضعیت...؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست خوبم برای این که رابطه خوبی بین شما و دختر همسرتون برقرار بشه نیاز به یه مدیریت خوب توسط همسرتون و شما وجود داره.
اگر رابطه شفاف و صمیمانه باشه دیگه دلیلی نداره دختر همسرتون گزارش به همسر و مادرشوهرتون بدن. حتی دیگه نیاز نیست اونها همچین گزارشی رو ازش بخوان
نمیدونم از ابتدا رابطه تون چطور بوده ... اما برای رابطه خوب نیاز است همسرتون به شما اعتماد داشته باشه . یعنی نسبت به احساس و رفتار شما نسبت به دخترش مطمئن باشه .
برای رفع این موضوع
اول با خود همسرتون صحبت کنید . در مورد همه این اتفاقات و احساس تون که داره تحت تاثیر قرار میگیره بگید و بگید که شما میخواید تلاش کنید رابطه تون از چیزی که هست صمیمی تر بشه و تلاش تون رو میکنید .و این نیاز به این داره که ایشون به ترتبیت شما اعتماد کنند و جلوی خبرچینی دخترش رو بگیرد . یعنی مثلا اگر دخترشون میاد میگه شما فلان رفتارو کردید و.. بگن که اصلا از این کارش خوشش نمیاد اگر مشکلی وجود داره باهم سه تایی بشینیم در موردش حرف بزنیم .
یعنی جلویی سواستفاده دخترشون نسبت به این نوع رابطه باید گرفته بشه .

تا جایی که ممکنه مادربزرگ نباید دخالتی داشته باشند اما اگر به علت رفت و آمد همچین امکانی وجود ندارد. مادرشوهرتون هم مسیر با همسرتون شوند و اجازه همچین رفتاری رو به دخترشون ندن

نیاز است هم  همسر و هم  مادرشوهر تون توجیه شوند که علت این رفتار اول از همه به خاطر صلاح خود دخترشون است . چون عدم صمیمیت . خبرچینی. و...آسیب زیادی بهش وارد میکنه به خصوص که داره وارد بلوغ میشه .
اگر میخواهید به حرف تون گوش کنه لازمش رابطه صمیمی و موثر است .
سعی کنید  اوقات خوشی رو با هم بگذرونید . بازی کنید .
بکن نکن زیادی نکنید .
محبت کلامی و غیر کلامی داشته باشید
زمان براش بزارید.
سعی کنید دوستش باشید تا به شما اعتماد کنه.
زمانی که فرزندتون به دنیا اومد فرق بین شون نذارید .
مهم اینه احساس دوست داشتنی بودن بکنه تا در کنار شما باشه نه روبروی شما .

                                   پایدار باشید

تجربه شما

میدونم خیلی سخته بچه زن دیگه رو دوست داشتن و بزرگ کردن.ولی یکی امثال منو شما که از اولش قبول کردیم باید کنار بیایم با این مسئله.اینجوری زندگی به خودت سخت میگذره سعی کن باهاش راه بیای تا بچه هست هنوز ،تو دلش جا بشی اگر نتونی بکشیش سمت خودت بزرگتر بشه با مشکل مواجه میشی