ترس از خیانت

سلام همسرم اصلا بهم دروغ نمیگه ولی تا نخواسته باشه هم چیزی رو نمیگه یک شب اوم دخونه و با عجله رفت بیرون وقتی اومد دیدم یک عکس از یک دختر رو صفحه گوشیشه وقتی ازش پرسیدم گفت این دوست دختر رفیقمه ازش جدا شده و از من خواسته دوباره این دو تا رو با هم روبرو کنم و قسم خورد هیچ چیز دیگه جز این نیست منم حرفش رو قبول کردم ولی الان دارم خیلی عذاب میکشم احساس بدی دارم ترس،وحشت تو رو خدابهم بگین باید چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

ببینید من متوجه نگرانی شما هستم
اما بدون هیچ دلیل منطقی نمیتونیم به همسرتون بدبین باشیم . ضمن اینکه میگید تا به حال بهتون دروغ نگفتند

فقط بهش بگید که تو رابطه دیگران دخالتی نکنند و شما دوست ندارید واسطه رابطه دیگران بشند و این موضوع میتونه به رابطه و زندگی مشترک شما آسیب بزنه و شما انتظارتون اینه که رفتاری خلاف تعهدتون انجام ندهند.
و بی اعتمادی میتونه منجر به مشکلات زیادی شود .

بیشتر روی رابطه خودتون تمرکز کنید .
استرس رو از خودتون دور کنید تا بتونید رفتار معقول و منطقی داشته باشید

اگر مجدد رفتارمشکوکی دیدید میتونید صادقانه در مورد ترس و نگرانی که دارید باهاش صحبت کنید

                                 موفق باشید