سلام وقت بخیر ،من 26 سالمه 20 شهریور پریود شدم بعد هفت روز پریودم تموم شد هفته اول بعد تموم شدن پریودم با نامزدم از پشت رابطه داشتم همسرم نتونست خودشو کنترل کنه معذرت میخوام منی رو خالی کرد پشت، 20ام مهرماه باید پریود میشدم ولی نشدم الان 10روز از وقت پریودم گذشته استرس دارم احتمال بارداری وجود داره ؟ با توجه به اینکه قبلا سابقه کسیت در تخمدان راستم هم داشتم رفع شد و باکره هستم .ممنون میشم کمکم کنید علائم پریود رو تقریبا دارم ولی پریود نشدم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.