احتمال خطا در تعیین جنسیت جنین

سلام من پانزده هفته و چهار روز رفتم سونو براي تشخيص جنسيت دكتر گفت اينی كه من ميبينم پسر ، ميخواستم بدونم احتمال خطا تو اين سن از بارداری براي تشخيص جنسيت چقدر؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل بيتوتي تراپيست وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز برای تعیین جنسیت جنین بهتر است از هفته ۱۷ بارداری به بعد سونوگرافی انجام شود اگر پزشک سونولوژیست مطمئن نبوده است بهتر است مجدد اواخر سه ماهه دوم بارداری سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.