خودخواهی كودک در غذا خوردن

يكی از اقوام با يک آقای بچه دار ازدواج كردن و اين بچه يک دختر ٧ ساله ست كه خيلی لاغره و رشدشم پايين تر از حد معموله ولی فوق العاده شكمو و پر خور هست

به طوريكه اگه غذای مورد علاقشو ببينه اصلا براش مهم نيست بقيه بخورن يا نخورن...

از يک طرف خيلی ميخوره از يک طرف هم رشد نميكنه!

به نظر شما برای تربيت اين بچه چیكار بايد بكنن؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.بهتر هست که این دختر این خانواده اول با پزشک فوق تخصص رشد و متابولیسم کودکان مشورت کنند و بعد از آن،اگر مشکل جسمی وجود نداشت.برای یاد دادن رفتار درست خودشون بصورت مستقیم از مشاور کودک سوال کنند.فعلا در درجه اول اهمیت احتمال وجود مشکل جسمی هست