سلام خسته نباشید من هفته قبل پسرمو بردم واسه واکسن ۴ماهگی انقد که اذیت شد یادم رفت بپرسم پسرم خیلی به سفره نگاه میکنه مدام دهنشو باز بسته میکنه و شب و روز به من چسپیده و شیر میخواد وزنشم ۶۷۰۰بود سوالم اینه آیا الان که وارد ۵ ماهگی شده غذای کمکی شروع کنم یا نه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

بعد از شش ماهگی توصیه به شروع غذای کمکی می شود. قبل از آن در صورت کاهش وزن، علی رغم مصرف شیرمادر و شیرخشک و سرلاک، ممکن است پزشک زودتر توصیه به شروع غذای کمکی کند.