پسرم حرف مرا گوش نمی کند

سلام

پسر من 23 ماهشه . به مدت یک ماهه که دستش رو میبره تو پوشکش و جیشی میشه. بعد منو صدا میزنه و میگه جیشی جیشی. بعدم همون دست رو به عمد میزاره تو دهانش یا به هر جایی میزنه.

به خدا دیگه خسته شدم. اوایل عکس العمل نشون نمیدادم تا حساس نشه بعد چند دفعه آروم بهش میگفتم این کار بده و کثیفه. خودشم تکرار میکرد اما دوباره انجام میداد بعدم که دیگه دیدم اصلا از سرش نمیفته چند دفعه عصبانی شدم و سرش داد میزنم الانم کلی عذاب وجدان دارم ولی دیگه کم اوردم تا اینکارو میکنه فقط گریه میکنم نه داد میزنم نه باهاش حرف میزنم دیگه. تو رو خدا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
اگر فکر میکنید شرایطش رو داره، توانش رو داره برای از پوشک گرفتنش اقدام کنید.
و به طور کل سعی کنید کیفیت ارتباطتتون رو ببرید بالا.زمان بیشتری براش بذارید.باهاش بازی کنید، براش کتاب بخونید،با هم دیگه آب بازی کنید.
در کل سعی کنید زمانهایی که اون کار رو انجام نمیده بیشتر باهاش ارتباط داشته باشید تا کم کم اون کار رو ترک کنه.