درمان بالا آوردن کودک سه ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 40 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خدمت استاد عزیز

پسر سه ساله ایی دارم که از حدود یکسالگی هرچند وقت یکبار بالا می آورد. البته از سه ماهگی تشخیص رفلاکس داده شد که دارو گرفت و خوب شد اما نزدیک به یکسالگی باز هم شروع شد. به پزشک که مراجعه کردم بازم تشخیص رفلاکس دادن که باز هم دارو میگرفت اما تاثیر آنچنانی نداشت و ندارد. تا قبل از سه سالگی بالا آوردن هایش مواقع پرخوری یا نوشیدن آب و چایی و یا هنگام سرماخوردگی بود و گاها وقتی که از چیزی میترسید و یا وقتی که نمیخواست غذا بخورد مخالفتش را با عق زدن نشان میداد (البته برداشت ما بود)و یا زمانی که کسی چیزی میخورد عق میزد. گاهی حتی با دیدن سفره هم حالت تهوع بهش دست میداد و گاهیم این تهوع ها باعث بالا آوردنش میشد و البته میشه. حتی طب سنتی هم امتحان کردم که بی فایده بود و تشخیص سردی کردن دادند. سه سالگی متاسفانه در حین بازی افتاد و پاش شکست و مدت زیادی گچ گرفتن که باعث استرس و فشار زیادی شد و بالا آوردن هایش هم بیشتر شد باز هم به چندین پزشک متخصص خوب مراجعه کردم بازهم تشخیص رفلاکس دادند و یکی از پزشکان گفت که بیشتر روحیه تا جسمی این تهوع و بالا اوردن ها خیلی بیشتر شده که همزمان با شکستگی پاش بود که باعث شد خیلی لاغر شود طوری شده که هر روز بالا میاره دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه. اصلا نمیدونم کی حالش خوبه کی بده حتی دو سالگیش پیش روانپزشکم بردم که بهش فلوکستین داد تورو خدا یه راهی جلو پام بزارید.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

وزن و قد کودکتون رو بفرمایید

تجربه شما

قد حدود 102سانتی متر وزن تا قبل شکستگی پا 21 کیلو اما تو این مدت 4 کیلو کم کرد و دو هفته پیش 17/700 بود سپاس