درمان هموروئید با تغذیه

سلام خسته نباشید.

مادر شوهرم 3 ساله که هموروئید داشتن ک تواین مدت فقط دارو مصرف می‌کردند تا هفته پیش پنجشنبه که وضعش وخیمتر شد و عملش کردن دکتر گفتش شقاق ترک هستش.

میخواستم راهنمایی کنید برای عمل این نوع بیماری چه چیزهایی باید بخوره ؟

غذاها و میوه ها اگه میشه لطف کنید مشخص بگید چون دکترش پرسیدیم فقط گفت مایعات و جواب درس حسابی بهمون ندادن.

ممنون از راهنماییتون.

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

تا چند روز پس از عمل از مایعات فراوان به علاوه غذاهای کاملاً نرم و پوره شده (به خصوص سیب زمینی پوره ) استفاده بشه. از مصرف غذاهایی مثل گوشت کبابی، قهوه، لوبیاجات، شکلات، نوشابه، سبزی و میوه خام خودداری بشه. پس از چند روز کم کم میتونید سبزیجات و میوه جات رو به رژیم برگردونید و رژیم عادی برای بیمار در نظر گرفته بشه